fredag 21 januari 2011

Ord för henne

Hon kom med baktung resväska, hon såg på mig med nyfiken plirighet, hon charmade omkull mig. Sedan reste hon iväg och efter sig lämnade hon en massa hål. Ett hål i soffan och ett i sängen där ingen varm kropp sträcker ut armarna efter mig och håller mig nära. Ett hål vid frukosten där inga fötter fångar mina under bordet och inga blå ögon möter min blick när jag tittar upp från tekoppen.

På jobbet bryter hon sig in i mina tankar. Ibland sitter hon bara där och ler och tittar på mig medan jag sorterar in papper i pärmen och försöker låtsas som att hon inte är där. Ibland kysser hon mig så passionerat att jag blir alldeles generad om någon råkar titta på mig just då.

Jag misstänker att hon läser det här nu, men det gör mig faktiskt ingenting, för jag tror redan att hon vet om det. Kanske är det första gången jag skriver ord för henne som är ord för dig.

/L

2 kommentarer:

  1. Aaaaww, gud så glad jag blir för dig! Och om den kvinnan läser detta likt du misstänker så bör hon veta att du är värd ett lyckligt slut (och typ att jag är bra på att örfila folk om hon är oschysst)!

    Inte för att jag är överengagerad i ditt kärleksliv eller så... ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, tack Paulina. Det känns bra att veta att du täcker upp för mig. =) Har du ritat något fint på sistone?

    SvaraRadera